Consultanta

Acest serviciu are ca rol gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra, atat din punct de vedere financiar cat si tehnic, asfel incat proiectul realizat sa se plieze perfect nevoilor dumneavoastra

Consultanta pentru nevoile tale

Consultanta personalizata

Furnizam servicii de consultanta personalizate in vederea implementarii proiectului dumneavoastra, adaptate cerintelor tehnice si financiare. Venim astfel in intampinarea clientilor nostri cu solutii complete pentru ca fiecare idee sa poata fi tradusa intr-un proiect bine structurat si concretizata intr-o afacere de succes.

Pachet complet

Pachetul de servicii de consultanta acopera o paleta larga de activitati, de la elaborarea documentatiilor necesare, cercetare si analiza de piata, proiectare, achizitii publice,  analize financiare si monitorizare, depunerea cererilor de finantare si a cererilor de plata.

Implementarea proiectului

Experienta noastra este pusa in spijinul afacerii tale!

Experienta si expertiza dobandite de-a lungul numeroaselor proiecte derulate pentru obtinerea finantarilor nerambursabile vin in ajutorul  colaboratorilor nostri,  asigurandu-se asistenta de intreg procesul de la dezvoltarea ideii de proiect, completarea documentelor necesare pentru dosarul de finantare, pana la implementarea proiectului, cat si suport pentru perioada de post-implementare.

Doriti o colaborare cu noi?

Proiectare

Proiectarea cat mai exacta si economa a fundatiilor a suprastructurii realizata din confectia metalica, instalatiilor electrice, sanitare si HVAC.

Obtinere autorizatie de construire

Serviciul consta in realizarea documentatiilor si proiectelor necesare obtinerii autorizatiei de construire

Design and build

Ofera serviciul complet de la consultanta, proiectare, pana la executia lucrarii la cheie.

Call Now Button