Obtinere autorizatie de construire

Obtinerea autorizatiei de construire este necesara pentru realizarea oricarui tip de lucrari, altele decat cele de amenajari interioare si amenajari peisagere ale curtilor private.

Documentatii necesare

Acesta este un proces laborios, derulat in mai multe etape:

  • Elaborare documentatie necesara pentru obtinerea Certificatului de urbanism.

Certificatul de urbanism este documentul necesar si obligatoriu pentru realizarea oricarui proiect de constructive, indiferent de destinatia imobilului.

  • Elaborarea documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare obtinerii autorizatiei de construire cerute prin certificatul de urbanism.

Certificat de urbanism

Fiecare Certificat de urbanism contine o lista a avizelor necesare inainte de depunerea cererii pentru obtinerea autorizatiei de construire. Acestea difera in functie de caracteristicile constructiei si de particularitatile amplasamentului.

  • Intocmirea proiectului pentru obtinerea autorizatiei de construire

Servicii de obtinere a avizelor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Documentatiea Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC) este proiectul intocmit de o echipa formata din proiectanti, arhitecti, ingineri de rezistenta si inginerii de instalatii, necesara depunerii catre autoritatile emitente ale autorizatiei de construire.

 

Doriti o colaborare cu noi?

Proiectare

Proiectarea cat mai exacta si economa a fundatiilor a suprastructurii realizata din confectia metalica, instalatiilor electrice, sanitare si HVAC.

Consultanta

Acest serviciu are ca rol gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra, atat din punct de vedere financiar cat si tehnic.

Design and build

Ofera serviciul complet de la consultanta, proiectare, pana la executia lucrarii la cheie.

Call Now Button