Design and build

Proiectam si punem in opera ideea clientilor nostri printr-o abordare profesionista a managementului de proiect.

Ce reprezinta?

Design and build reprezinta modalitatea de livrare a proiectului ca urmare a  colaborarii dintre echipa de proiectare-construire, care lucrează în baza unui singur contract cu beneficiarul investitiei. In acest fel se furnizeaza servicii de proiectare și construcții realizate de catre un grup de experti care traseaza si concretizeaza conceptul de-a lungul tuturor etapelor.

Integrare

Integrarea  managementului de proiect furnizeaza informatii vitale cu privire la resursele implicate, la calitate si termenele de executie, astfel incat rezultatul final sa intruneasca exigentele beneficiarului. Diferența, simplă in natura dar esentiala pentru succesul proiectului, economisește bani și timp, transformând relația dintre beneficiar, proiectanți și constructori într-o alianță care favorizează colaborarea și munca în echipă.

Avantajele Design-Build

  • Timp, respectiv livrarea mai rapidă a rezultatelor. Managerul de proiect coordoneaza echipa noastra de proiectare si constructie si reprezinta liantul dintre experti si beneficiar, iar gestionarea unui singur contract pentru proiectare si construire creeaza permisele economiei de timp pentru realizarea proiectului.
  • Costuri, respectiv economie cu privire la costurile si resursele implicate, intrucat proiectul se desfasoara, de la stadiul de idee la stadiul de predare a constructiei de catre o singura echipă integrata, formata din specialisti in domeniu.
  • Calitatea rezultatului final, derivata din colaborarea membrilor echipei de proiectare si construire, intrucat se urmareste atingerea criteriilor de performanta, iar nu cerințele minime de proiectare, dezvoltându-se adesea inovații care genereaza un livrabil superior.
Oricare ar fi proiectul dumneavoastra, o echipa de experti identifica solutiile optime legate de design, functionalitate, timp si costuri.

Consultanta

Acest serviciu are ca rol gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra, atat din punct de vedere financiar cat si tehnic.

Proiectare

Proiectarea cat mai exacta si economa a fundatiilor a suprastructurii realizata din confectia metalica, instalatiilor electrice, sanitare si HVAC.

Obtinere autorizatie de construire

Serviciul consta in realizarea documentatiilor si proiectelor necesare obtinerii autorizatiei de construire

Call Now Button