Servicii

Consultanta

Furnizam servicii de consultanta personalizate in vederea implementarii proiectului dumneavoastra, adaptate cerintelor tehnice si financiare. Venim astfel in intampinarea clientilor nostri cu solutii complete pentru ca fiecare idee sa poata fi tradusa intr-un proiect bine structurat si concretizata intr-o afacere de succes.

Proiectare

Activam in domeniul serviciilor de proiectare constructii civile si industriale. De-a lungul timpului, echipa noastra a cimentat relatii cu o serie de specialisti in domeniile conexe, respectiv ingineri geotehnisti, ingineri instalatii si  ingineri topometristi.

Obtinere autorizatie de construire

Obtinerea autorizatiei de construire este necesara pentru realizarea oricarui tip de lucrari, altele decat cele de amenajari interioare si amenajari peisagere ale curtilor private. Acesta este un proces laborious, derulat in mai multe etape.

Design and build

Design and build reprezinta modalitatea de livrare a proiectului ca urmare a colaborarii dintre echipa de proiectare-construire, care lucrează în baza unui singur contract cu beneficiarul investitiei. In acest fel se furnizeaza servicii de proiectare și construcții realizate de catre un grup de experti care traseaza si concretizeaza conceptul de-a lungul tuturor etapelor.

Oricare ar fi proiectul dumneavoastra, o echipa de experti identifica solutiile optime legate de design, functionalitate, timp si costuri.
Call Now Button